Beeld

Fotograferen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was een zeer verdienstelijk amateurfotograaf, die altijd het laatste toestel wilde hebben met de laatste snufjes. Ik zat dus al van jongs af aan met een fototoestel in mijn handen. De afgelopen jaren heb ik ook voor mijn journalistieke werk voor een lokaal huis-aan-huis blad veel foto's gemaakt en door middel van een fotocursus mijn kwaliteiten verder ontwikkeld. Ook op het gebied van fotobewerking heb ik inmiddels de nodige ervaring. Hieronder een aantal voorbeelden van mijn werk.

BLOEMEN

Ik hou van bloemen, vooral van dichtbij. De felle kleuren, de grillige vormen en het afwachten van het moment waarop ze op hun allermooist zijn. 

JOURNALISTIEKE FOTO'S

In opdracht van het Witte Weekblad maak ik veel foto's bij mijn artikelen.

PORTRETTEN

FOTOBEWERKING

Het overkomt iedereen wel eens: je maakt een fraaie foto, maar er is net iets dat het totaalbeeld geweld aandoet. Zoals de vleugel bij de eenden hieronder, of het takje voor de moederfuut. Door middel van fotobewerking zijn deze zaken goed weg te werken. De twee kinderfoto's zijn van oorsprong zwart-wit waaraan ik wat kleur hebt toegevoegd. De foto genomen op het IJsselmeer krijgt door de felle kleuring een dramatisch effect.

DETAILFOTO'S

Details inspireren mij tot het maken van super close-ups, zodat je soms niet eens meer kan zien wat het is.

DIVERSEN

Op vakantie, een verjaardag, een dagje weg, een wandeling met de hond, ik ga zelden zonder camera op stap. Hier wat voorbeelden.